PROFESIONALNA PODRŠKA VAŠEM POSLOVANJU

Društvo Cortex Consulting d.o.o. osnovano je od strane stručnjaka s dugogodišnjim poslovnim iskustvom iz područja privatnog i javnog sektora. Zahvaljujući bogatom iskustvu koje smo stekli radeći u bankama, javnoj upravi, privatnim tvrtkama i odvjetništvu naš način rada je profesionalan te predstavlja stručan pristup rješavanju problema s kojima se susreću društva u svom poslovanju.

Obzirom na potrebe naših klijenata s kojima su nam se obratili i koje smo pažljivo i temeljito analizirali i uspješno rješavali, proširili smo naš tim i na stručnjake iz drugih područja, kao što je npr. informatička podrška poslovanju društva uključujući i usluge pružanja informacijske sigurnosti kao neizostavni imperativ koji se nameće radi zaštite kako Vaših prava tako i prava Vaših klijenata, sukladno propisima nacionalnog zakonodavstva te zakonodavstva Europske Unije.

​Naš cilj je pružiti potpunu i individualiziranu uslugu po principu „ključ u ruke“. Prvenstveno nam je misao vodilja da svaki naš klijent dobije uslugu koja će biti potpuno rješenje svih poslovnih izazova s kojima se susreće i zbog kojih nam se obratio i ukazao povjerenje. Dokaz da smo uspješni u našoj namjeri je i popis naših klijenata koji neprestano raste i opravdava naš cilj, a to je da budemo podrška Vašem daljnjem uspješnom poslovanju.

Nazovite nas!
Upute do nas